torsdag 22 februari 2018

Minifanter på rad

Håller på att virka färdigt alla mina påbörjade virkningar, och det är många ska ni veta. Jag är en person som tycker om när det går fort och är roligt att virka. Tack vare det så virkar jag ofta inte så mycket dubbelt av det jag gjort, och därav tröttnar jag och börjar på nya projekt. Men nu i mars ska mina virklingar (förhoppningsvis) säljas på en barnmarknad här i stadsdelen vi bor, så jag har satt som mål att virka färdigt så mycket av grejerna jag kan. Extra pengar gör absolut ingenting.

Idag har jag virkat färdigt ett barnvagnshänge med minifanter på. Mönstret på minifanten är mitt egna, men inspirationen av den kommer från Emlansemlans blogg.

Vill ni virka minifanter så hittar ni mönstret HÄR. Och det är ett mönster som går riktigt fort att virka, dock så kan man behöva virka många små rackare för att det ska bli snyggt att hänga i tex barnvagnen.

Nu är det dags att bädda om i sängarna och sova så gott en kan. Ska upp imorgon bitti och ringa till vårdcentralen och ÖNH Lundby. Sam, vår minste pojk, har halsmandlar i size med golfbollar, och det brukar inte vara ett gott tecken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar